Göra skillnad. Lär ut yoga

- Yoga Lärarutbildning 200h -

TRÄNINGSÖVERSIKT

Ari och Elina är grundare för Lumi Power Yoga i London och har undervisat yoga sedan 2009.

Hittills har nästan 400 praktikanter tagit examen från Lumi Power Yoga lärarutbildningar sedan vi startade 2014. Lumi lärarutbildning är en miljö med hög standard och personlig uppmärksamhet.

Oavsett om du längtar efter att bli en inspirerande yoga lärare eller att fördjupa din personliga praktik och kunskap om Yoga så är den här utbildningen till dig.

Dom som har genomgått våran utbildning är människor från olika bakgrunder, åldrar och erfarenhetsnivåer.

Det gemensamma temat är vilja att ta tillfället i akt för förändring, fördjupning och expansion.

Lumi Power Yoga 200h lärarutbildning är skapad för att ge dig en stabil grund att växa och utvecklas ifrån. Vi täcker anatomi, yogafilosofi och historia, undervisningsverktyg och distinktioner, yogaasanas, breathwork, meditation,  personliga utveckling och mycket mer – allt i en varm och trygg miljö utformad för att stödja ditt lärande.

Vi jobbar praktiskt och fokuserar på personlig utveckling samt verkligheten i att undervisa en klass.  Vårt löfte är att du vid slutet av utbildningen är REDO.

TRÄNINGSDATUM

Hösten 2024 Sverige, Falun, Dalarna

 • Kick-off : 21-22 Sep.
 • Intensiv vecka: 28 Sep – 6 Okt.
 • Helg 1: 18-20 Okt.
 • Helg 2: 8-10 Nov.
 • Helg 3: 16-17 Nov.

UTBILDNINGS PRIS

Early Bird = 37 575 SEK (om fullt betalt senast 1 juli 2024)
Fullpris = 39 575 SEK

Anmälningsavgift = 9 000 SEK för att säkra en plats och betalas vid antagandet av ansökan. Den resterande kostnaden betalas fullt senast innan kursstart och vid Early Bird senast 1 Juli

Skräddarsydda betalningsplaner finns tillgängliga på begäran.

Detta ingår i priset

 • Diplomerings certifikat på 200- timmars Yogaläraritbildning efter avslutad utbildningmed 90% närvaro samt godkänt examens prov.
 • Gratis abonnemang med Lumi Power Yoga livestream packet under hela utbildnings perioden.
 • Gediget kurs material. Du kommer att utifrån grund manualen bygga en omfattande lärarutbildningsmanual under utbildningen.
 • Personlig utveckling och stöd under utbildningen.
 • Del av Lumi Power Yoga community Internationellt.
 • 19 träff tillfällen på plats
 • 10 timmar online föreläsningar

 

Utbildningen kommer att först och främst hållas på svenska med inslag och vissa moduler på engelska. Det ger dig en bra grund och del av våran yoga community i Sverige, Uk och internationellt.

Med internationell ackrediterad certifiering Yoga Alliance U.S.blir det även lättare för dig att undervisa yoga internationellt.

Efter intresse anmälan bestämmer vi en passande tid för ett samtal med Elina där hon kommer att ställa några frågor till dig innan din bindande anmälan sker.

När du anmält dig och betalat mottar du läs material och andra tips som förberedelse inför utbildningen.

Köpvillkor

När du bokat och betalat våran utbildning så har du en bindande skyldighet till utbildningen och återbetalning sker endast under läkar intyg.

Lumipoweryoga förhåller sig rätten att vid för få anmälda ställa in våra utbildningar.

Avbokningsregler

Anmälningsavgift återbetalas endast mot läkarintyg (ej flytt, byte av jobbsituation mm) med avdrag för en administrationsavgift på 1.200 kr.

Vid förhinder/missat kurssteg utan läkarintyg kan du i mån av plats ta igen vid nästa utbildningstillfälle. Detta gäller endast om du avbokar dig minst 48 timmar innan kursstart. Du får veta senast 48 timmar innan nästa utbildningstillfälle om du får plats att ta igen önskat kurssteg. Får du en plats vid nästa utbildningstillfälle tillkommer en administrationskostnad på 500 kr.